У Рівненській області рятувальники провели відкритий урок для студентів професійного ліцею

У Рівненській області рятувальники провели відкритий урок для студентів професійного ліцею

03.11.15 16:00 0 589
2 листопада, в рамках проведення у навчальних закладах Рівненщини Тижня знань безпеки життєдіяльності, співробітники Рокитнівського районного сектора ГУ ДСНС України у Рівненській області в черговий раз завітали в гості до студентів місцевого професійного ліцею.

В ході зустрічі офіцери Служби порятунку розповіли студентам і викладачам про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у осінньо-зимовий період. Рятувальники нагадали учням головні чинники небезпеки, що характерні холодній порі року, та порядок дій у разі загрози життю. Особлива увага зверталася на недопущення виникнення пожеж в житловому секторі через порушення вимог безпечного використання електрообігрівачів та приладів пічного опалення. Працівники ДСНС показали присутнім навчально-пізнавальні ролики та документальний фільм про нелегку і небезпечну роботу рятувальників. Після перегляду відео студенти задавали багато питань стосовно тих чи інших загроз осінньо-зимового періоду, а також цікавилися умовами вступу і навчання у вишах системи Держслужби з НС.

На закінчення зустрічі рятувальники вручили студентам листівки на протипожежну тематику та плакати з основними правилами безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Волинська область: за добу ...

КОМЕНТАРІ