В Закарпатській області на місці пожежі рятувальники виявили труп власника обійстя

В Закарпатській області на місці пожежі рятувальники виявили труп власника обійстя

03.11.15 09:55 0 601
Вранці 2 листопада в с. Руська Долина Виноградівського району загорілася літня кухня, прибудована до житлового будинку. У надвірній споруді самотньо мешкав 53-річний власник господарства, у той час як основний будинок стояв порожній. Пожежу в літній кухні помітили сусіди, коли полум’я вже поширилося на дах будівлі. О 08:32 вони повідомили про подію до оперативно-рятувальної служби.

Боротьбу з вогнем на вул. Незалежній вели бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди смт Вилок.

Насамперед о 08:45 вони локалізували пожежу, не давши полум’ю поширитися на розташований впритул житловий будинок. О 10:10 загорання в надвірній споруді повністю ліквідували. На місці пожежі вогнеборці виявили труп господаря 1962 року народження.

Остаточну причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронці. Серед імовірних версій – необережне поводження з вогнем під час паління в ліжку. Як наслідок, полум’я знищило частину домашнього майна, 7 кв. м. дерев’яного перекриття і 10 кв. м. покрівлі літньої кухні. Завдані збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці просять ...
Наступна новина: На Тернопіллі створено ...

КОМЕНТАРІ