На Хмельниччині співробітники ДСНС відпрацьовують населені пункти

На Хмельниччині співробітники ДСНС відпрацьовують населені пункти

03.11.15 14:21 0 577
З метою запобігання виникнення пожеж та загибелі людей на них, а також надання практичної допомоги населенню з питань забезпечення пожежної безпеки в побуті минулими вихідними працівники Хмельницького міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Водичківської та Малиницької сільських рад.

Під час відпрацювань особлива увага приділялася одиноким та літнім громадянами, багатодітним сім’ям та неблагонадійним родинам. Фахівці Служби «101» інструктували громадян щодо дотримання правил безпеки під час використання електричного обладнання у зимовий період, застерегли від використання саморобних обігрівачів та закликали не перевантажувати електромережу. Особливо пильно рекомендували оглянути печі, побілити та оштукатурити їх, а перед топковим отвором обов’язково розмістити металевий лист.

Рятувальники також акцентували увагу батьків малолітніх дітей на необхідності слідкувати за їх поведінкою, аби до дитячих рук не потрапили сірники та запальнички. Адже дитячі пустощі з вогнем несуть за собою, як правило, трагічні наслідки.

Під час профілактичних заходів рятувальники поширили серед населення листівки та інші друковані матеріали з правил безпеки, де усі ключові аспекти детально окреслені та проілюстровані.

Хмельницький міськрайонний відділ

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині тимчасово ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ