НА РІВНЕНЩИНІ ЗАТРИМАНО ВОДІЯ-ІНОЗЕМЦЯ,ЯКИЙ ПІДОЗРЮЄТЬСЯ У СКОЄННІ СМЕРТЕЛЬНОЇ ДТП (+фото)

НА РІВНЕНЩИНІ ЗАТРИМАНО ВОДІЯ-ІНОЗЕМЦЯ,ЯКИЙ ПІДОЗРЮЄТЬСЯ У СКОЄННІ СМЕРТЕЛЬНОЇ ДТП (+фото)

03.11.15 10:51 0 565


Працівники Державтоінспекції Рівненської області оперативно розшукали автомобіль та водія, який підозрюється у наїзді на пішохода та залишенні місця події.

31 жовтня близько 19 години на автодорозі «Київ-Чоп» в селі Привільне Дубенського району водій автомобіля «МАN» з напівпричіпом здійснив наїзд на 52-річного жителя міста Дубно та зник з місця події у невідомому напрямку.

Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям.

На розшук зниклого автомобіля, що підозрюється у скоєнні ДТП зі смертельним наслідком, черговим по УДАІ УМВС відразу було орієнтовано всі наряди, які несли службу на автодорозі «Київ-Чоп» та прилеглих районах області.

І вже менш ніж за годину на 325 кілометрі автодороги «Київ-Чоп» працівники ДАІ з обслуговування стаціонарного посту №3 помітили та зупинили автомобіль «МАN». На вантажівці були пошкодження, характерні для даної дорожньо-транспортної пригоди. Також затримано і водія, який керував автівкою. Ним виявився 33-річний мешканець Республіки Сербія.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області. Автомобіль затримано та поміщено на стоянку «Богдан» Здолбунівського району.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ