На Вінниччина триває візит представників Фонду підтримки будівельної галузі імені Ебергарда Шьока (+фото)

На Вінниччина триває візит представників Фонду підтримки будівельної галузі імені Ебергарда Шьока (+фото)

05.11.15 14:00 0 452
У вищому художньому професійно-технічному училищі №5 міста Вінниці триває робочий візит представників Фонду підтримки будівельної галузі імені Ебергарда Шьока. В ході зустрічей директор навчального закладу Василь Титаренко та представники Фонду обговорили перебіг підготовки кваліфікованих робітників з професії «маляр, реставратор декоративно-художніх фарбувань».

Четвертого листопада було проведено майстер-клас для учнів відповідної групи за участю менеджера проекту Гергарда Блессінга, який розповів про опанування основних десяти модулів в рамках підготовки фахівців відповідного профілю, після якого учень має можливість отримати кваліфікацію «підмайстер», звернув увагу на 11-12 модулі, які передбачають додаткове дворічне навчання та випуск фахівців з кваліфікацією «майстер» (бакалавр). Дидактичні фази при оволодінні відповідними модулями передбачають комплексне навчання в кабінеті теоретичної підготовки (обладнаного сучасною комп'ютерною технікою, з підключенням до мережі інтернет, з повним оснащенням робочого столу викладача) та роботу в навчально-виробничій майстерні на експериментальних стендах і у спеціальних «кабінах-койє». Практичне навчання буде також здійснюватись на реальних робочих об'єктах.

В ході заняття з учнями Гергард Блессінг провів бесіду про основи, які використовуються в малярних роботах, інструменти для виконання малярних та реставраційних робіт, матеріали, з якими працюють учні, тощо.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ