Вінницькі психологи провели тренінг для батьків та людей з інвалідністю

Вінницькі психологи провели тренінг для батьків та людей з інвалідністю

05.11.15 08:01 0 502
Національна Асамблея інвалідів України, Вінницька обласна громадська організація «Асоціація захисту та допомоги інвалідам «Відкриті серця», провели у Вінниці Всеукраїнський навчальний семінар-тренінг «Табір активної реабілітації для опікунів та людей з інвалідністю». В заході взяли участь 30 батьків та опікунів, 28 людей з інвалідністю, з інтелектуальними обмеженнями, синдромом Дауна, аутизмом, психічними розладами, ДЦП з 15 міст України.

З батьками та опікунами протягом цього періоду проводили психологічні тренінги на тему «Крок до самостійності» у двох групах працівники Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області методист Людмила Адамчук та психолог-консультант ПМПК Ольга Гунько.

Тренінги проводилися з метою створення сприятливого психологічного мікроклімату в учасників, позитивного емоційного стану, розвитку позитивної самооцінки, а також психологічної підтримки батьків та опікунів, які виховують дітей-інвалідів.

Тренінги допомагають учасникам змінити свої погляди на особисті проблеми та труднощі у спілкуванні з дітьми, навчитися знаходити вихід із складної життєвої ситуації, тренінги сприяють самоаналізу активній підготовці дітей до незалежного проживання в громаді.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представники корвету ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ