На Вінничині профілактику шкідливих звичок проводили психологи в Поргебищенському медичному коледжі

На Вінничині профілактику шкідливих звичок проводили психологи в Поргебищенському медичному коледжі

05.11.15 16:14 0 566
На базі Погребищенського медичного коледжу спільно з Навчально-методичним центром психологічної служби системи освіти Вінницької області було проведено обласний методичний семінар для працівників психологічної служби вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. В ході семінару психологічні працівники обговорювали роль психологічної служби ВНЗ І-ІІ р.а. у формуванні у студентів відповідального ставлення до збереження сімейних цінностей, профілактиці вживання наркотичних засобів, алкогольних напоїв та захворювання на ВІЛ/СНІД.

У семінарі взяли участь директор Погребищенського медичного коледжу Олександр Гаврилюк, заступник директора Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області Наталя Нечипорук, керівник методичного об'єднання працівників психологічної служби вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації області Наталя Паламарчук, соціальні педагоги та практичні психологи.

В ході методичного семінару учасники мали можливість ознайомитись з роботою студентського агіттеатру „Вдумайся! Зроби свій вибір на користь здоров'я”.

На тренінговому занятті „Зупинись, поки не пізно”, проведеного в рамках семінару, практичні психологи та соціальні педагоги відпрацювали тренерські уміння і навички роботи з підлітками 15-18 років щодо збереження власного здоров'я.

Підсумки методичного семінару учасники обговорювали в ході «круглого столу», де обмінювалися власним досвідом роботи з зазначених питань.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ