В Закарпатській області за позовом прокуратури територіальній громаді Мукачева повернуто землю вартістю майже 12 млн грн

В Закарпатській області за позовом прокуратури територіальній громаді Мукачева повернуто землю вартістю майже 12 млн грн

05.11.15 09:44 0 585
За наслідками примусового виконання судового рішення за позовом прокуратури м. Мукачева територіальній громаді повернуто земельну ділянку вартістю 11,8 млн грн.

Встановлено, що Мукачівська міська рада передала у постійне користування приватному підприємству 5 гектарів землі, однак після ліквідації підприємства право постійного користування припинено не було.

Відтак, для захисту інтересів громади прокуратура м. Мукачева звернулась до господарського суду Закарпатської області з позовом про визнання недійсним державного акту на право постійного користування та повернення даної земельної ділянки місту.

Позовні вимоги прокурора судом задоволено повністю.

На даний час рішення суду виконано – відомості про повернення земельної ділянки в комунальну власність внесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Правоохоронці затримали ...

КОМЕНТАРІ