На Хмельниччині затримали чергового браконьєра

На Хмельниччині затримали чергового браконьєра

05.11.15 08:33 0 607
Житель Летичівського району за допомогою сіток виловив більше 30 кілограмів сріблястого карася на суму понад 3,5 тисяч гривень.

Під час відпрацювання на Щедрівському водосховищі річки Південний Буг працівники Летичівського райвідділу міліції затримали чергового браконьєра. Житель села Горбасів здійснював вилов риби за допомогою забороненого знаряддя лову — рибацьких сіток довжиною понад 100 метрів.

У правопорушника працівники райвідділу вилучили дерев'яний човен, 116 метрів рибацької сітки та понад 200 рибин сріблястого карася вагою більше 30 кілограм та вартістю 3,5 тисячі гривень.

Слідчим відділенням Летичівського РВ УМВС України в Хмельницькій області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 249 «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» Кримінального кодексу України, яке карається штрафом від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокурор Рівненської ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ