У Хмельницькій області допомоги учасникам АТО є одним із найважливіших питань

У Хмельницькій області допомоги учасникам АТО є одним із найважливіших питань

05.11.15 14:52 0 570
В Білогірському районі проводяться ряд заходів по наданні соціальної допомоги сім'ям учасників АТО. Налагоджено взаємодію районної державної адміністрації, соціальних установ і Білогірського військового комісаріату щодо обміну інформації, з метою надання і координації спеціалізованої допомоги учасникам АТО та їх сім'ям.

4 листопада 2015 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Миколи Кабанова за участю заступника голови райдержадміністрації Сергія Довгошей та представників управління соціального захисту населення відбулася чергова нарада з питань соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей.

Учасники наради не лише прозвітували про виконану роботу стосовно соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей, а й озвучили проблемні питання та обговорили, яка потрібна допомога стосовно їх вирішення від місцевих органів влади.

«Ми повинні створити належні умови для учасників АТО після їх повернення додому і докласти максимум зусиль для вирішення будь-яких питань, пов'язаних із їх реабілітацією. Оскільки саме ми несемо відповідальність за їх соціальну адаптацію», - наголосив перший заступник адміністрації М.Кабанов.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратурою Вінницької ...
Наступна новина: На Ужгородщині знайшли в ...

КОМЕНТАРІ