У Тернополі відбулося урочисте відправлення призовників на строкову військову службу

У Тернополі відбулося урочисте відправлення призовників на строкову військову службу

05.11.15 14:20 0 556
Понад 60 призовників з Тернопільщини урочисто відправили 4 листопада до лав Збройних Сил та інших військових формувань України у рамках осіннього призову на строкову військову службу.

«Саме як ніколи, Україна потребує від вас захисту, адже її сувернітет і територіальна цілісність - в небезпеці, - звернувся до призовників обласний військовий комісар, полковник Володимир Катинський. - Вашої наполегливості, ваших старань та намагань якомога краще опанувати фахові спеціальності потребують ваші батьки, ваша родина і держава в цілому. Бажаю вам успіху у нелегкій службі, міцного здоров`я і наснаги».

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна запевнив батьків, що жоден призовник не буде відправлений зону проведення антитерористичної операції.

«Тернопілля протягом останніх двох років зайняло активну участь у захисті територіальної цілісності нашої держави, - наголосив очільник Тернопільщини. - Перші хлопці-добровольці, наші земляки, захистили країну від агресора. ви покликані відновити кращі традиції військової служби часів козацтва, Січових Стрільців, УПА, тих хлопців-Героїв, які полягли у зоні проведення АТО. Ми з впевненістю говоримо, що ви - майбутнє держави і армії, яка активно відновлюється. Справді, багато чого вдалося зробити за короткі терміни. ми з гордістю констатуємо, що за останній рік ми відновили нашу 44 артилерійську бригаду. Тому після звільнення з лав ЗСУ завдяки військовій службі за контрактом ви зможете не тільки отримати добру роботу, а й самореалізуватися».

Поблагословив призовників на добру службу та окропив свяченою водою військовий капелан, отець В`ячеслав Кізілов.

Відтак голова обласної державної адміністрації Степан Барна вручив призовникам подарунки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Викувані рівненським ...

КОМЕНТАРІ