Нагороджено переможцiв – «100 кращих товарів України»

Нагороджено переможцiв – «100 кращих товарів України»

06.11.15 16:52 0 739
Cьогоднi, 05 листопада у приміщенні Хмельницької торгово-промислової палати пiд керiвництвом голови облдержадмiнiстрацiї Михайла Загородного відбулися фінальні заходи регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» – 2015 року.

Михайло Васильович привiтав усiх учасникiв конкурсу та присутнiх, подякував їм за щоденну плiдну працю та вручив дипломи про вiдзнаку – «100 кращих товарів України» – 2015 року.

Щорічний конкурс «100 кращих товарів України» проводиться відповідно до Указу Президента України від 23 лютого 2001 року № 113 «Про заходи щодо підвищення якості вітчизняної продукції», розпорядження Президента України від 14 жовтня 2004 року № 251/2004-рп «Про підтримку проведення Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України», постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2001 року № 1502 «Про щорічний Всеукраїнський конкурс якості» та Концепції державної політики у сфері управління якістю продукції (товарів, робіт, послуг), яка затверджена розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 серпня 2002 року № 447-р.

Офіційним організатором Конкурсу є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України за сприяння Ради Міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Регіональний етап Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» у Хмельницькій області організовує та проводить державне підприємство «Хмельницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Участь у конкурсі дає можливість підприємствам-учасникам ширше розрекламувати власну продукцію, стати більш відомими на ринку не лише області, але й України.

У рамках Конкурсу у 2015 році визначалася краща продукція (товари, роботи, послуги) за наступними номінаціями: продукція, роботи та послуги.

На участь у конкурсі у поточному році отримано 30 заявок від 30 підприємств різної форми власності, 20 видів продукції відзначені дипломами «Переможець», 10 видів продукції відзначені дипломами «Лауреат»

Цьогоріч у Всеукраїнському етапі Конкурсу взяли участь два підприємства Хмельниччини, котрі здобули перемогу на його регіональному етапі – ТОВ «ЛВМ-33» та ФОП Ясінський І.О.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ПриватБанк і Tickets.ua ...

КОМЕНТАРІ