Волинські оперативники викрили наркоторговців із Миколаївської області

Волинські оперативники викрили наркоторговців із Миколаївської області

06.11.15 13:55 0 732
Зловмисники, використовуючи сторінку в соціальній мережі, вели переписку із потенційними покупцями забороненої продукції, яка потрапляла на територію України контрабандним шляхом із країн Євросоюзу. Тепер за вчинення злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків, спритникам загрожує тюремне ув'язнення.

Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області отримали інформацію про те, що двоє мешканців Миколаївської області через мережу Інтернет займаються збутом заборонених стероїдних лікарських препаратів, котрі в своєму складі вміщують сильнодіючі лікарські засоби – «Нандролон» та «Метандієнон».

Відомості були внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань. В рамках розслідування кримінального провадження оперативники встановили, що мешканці Миколаївської області 1968 та 1989 р.н. дійсно причетні до оборудок із наркотичними засобами.

В результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, правоохоронці здійснили ряд оперативних закупівель заборонених до обігу препаратів. Крім цього, за місцем проживання наркозбувачів оперативники провели обшуки, під час яких вилучили заборонені стероїдні лікарські препарати.

Вилучене направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ч. 4 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(за матеріалами ВБНОН УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Вінничині голова ...

КОМЕНТАРІ