ПриватБанк допоможе мандрувати потягами Укрзалізниці

ПриватБанк допоможе мандрувати потягами Укрзалізниці

09.11.15 13:54 0 807

Спланувати зимову відпочинок можна заздалегідь. Приємно, що для зручностей відпочиваючих відкрита можливість замовити квитки для цілої групи. Тепер організованим групам, в тому числі школярам, студентам, що планують подорож потягами Укрзалізниці, відкрита можливість зручного замовлення спільних подорожей у відділеннях банку. При чому для купівлі квитків не знадобиться стояти у черзі до залізничної каси, завжди можна самостійно вибрати зручні місця в одному вагоні чи купе.

Крім економії часу, покупка електронного квитка дає ще багато переваг. Насамперед - це можливість вибору місця у вагоні та ціни квитка. Також можна замовити або навпаки відмовитися від додаткових послуг перевізника. Купити квиток на поїзд можна за 45 діб до обраної дати або за 30 хвилин до відправлення. Студентські та учнівські пільги поширюються і на електронні квитки.

У переважній більшості випадків при покупці електронних квитків банківська комісія не стягується або мінімальна. Перед етапом оплати електронного квитка сума комісії вказується на екрані. Але це все одно ця комісія менша, ніж сума, витрачена на міський транспорт по дорозі в касу і назад.

"Головна перевага купівлі електронних квитків через банк – це абсолютна безпека та ціна, яка нічим не відрізняється від вартості квитка у вокзальних касах, - розповідає керівник напряму “Платежі” Північно-Західного РУ Вікторія Семенюк. - Головна перевага купівлі цифрового квитка у ПриватБанку  - це можливість придбання квитків на будь-які залізничні напрямки за декілька хвилин та без черг. Попит на проїзні квитки в даний час різко підвищився. Але, знаючи про сезонний попит, величезних чергах біля кас і дефіциті квитків, клієнти ПриватБанку вирішують для себе проблему без жодних труднощів!".

Клієнт може повернути електронний квиток на поїзд, придбані з карти, без звернення в касу залізничного вокзалу. Кошти повертаються на карту, з якою був куплений квиток, протягом 1-2 робочих днів. Квитки з відкладеним друком (коди передзамовлення) і квитки, придбані клієнтом за готівку, можна повернути тільки в касі вокзалу.

Зручним сервісом придбання квитків протягом року скористалось більше 20 тис. рівнян. В Рівненській області квитки на потяги можна придбати в одному з 340 терміналів самообслуговування та 58 банківських відділень, розміщених в найбільш зручних для клієнтів місцях. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: ПриватБанк і Tickets.ua ...
Наступна новина: Клієнти Приват24 отримають ...

КОМЕНТАРІ