У Житомирі тролейбус "посунув" дві маршрутки на зупинці громадського транспорту

У Житомирі тролейбус "посунув" дві маршрутки на зупинці громадського транспорту

10.11.15 14:23 0 577
Дорожньо-транспортна пригода за участі трьох пасажирських транспортних засобів трапилася уранці на перехресті вулиць Щорса – Лесі Українки в обласному центрі. На місці події працюють правоохоронці, які встановлюють причини ДТП, і медики, які обстежують стан її учасників.

Близько 10 години 9 листопада до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Щорса та Лесі Українки у м. Житомирі.

Попередньо встановлено, що водій тролейбуса, який рухався по вул. Щорса, не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з маршрутним автомобілем «Газель», який стояв на зупинці громадського транспорту, здійснюючи посадку-висадку пасажирів. За інерцією від удару мікроавтобус зіштовхнувся з іншою маршруткою, яка також стояла попереду на зупинці.

На місці події наразі працюють правоохоронці. Продовжується робота медиків з обстеження стану водіїв і пасажирів транспортних засобів.

За попередніми висновками, причиною дорожньо-транспортної пригоди стала технічна несправність тролейбуса. З'ясування усіх обставин триває.

Водночас правоохоронці повідомляють, що упродовж минулої доби на автодорогах Житомирщини дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали б люди, не зафіксовано.

Прес-служба ГУ НП України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ