На Житомирщині міліція викрила злодійку,яка нишпорила по робочим кабінетам у держустанові

На Житомирщині міліція викрила злодійку,яка нишпорила по робочим кабінетам у держустанові

10.11.15 13:13 0 559
Жителька м. Малина скористалася відсутністю працівників у незачиненому кабінеті в одній з держустанов райцентру і поцупила звідти чужий мобільний телефон. Правоохоронці розшукали злодійку.

До Малинського міськвідділу міліції звернулася працівниця однієї з державних установ міста, повідомивши про викрадення її мобільного телефону.

Як з'ясували працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, гаджет викрали за місцем роботи заявниці. Жінка на декілька хвилин залишила робочий кабінет незачиненим, а коли повернулася, вже не виявила на столі свого мобільного телефону.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У результаті проведеного правоохоронцями комплексу необхідних слідчо-розшукових дій було встановлено, що до злочину причетна 25-річна раніше судима жителька райцентру. Викрадений мобільник у неї вилучено.

За чинним законодавством, учинення подібних протиправних дій може обернутися для жінки штрафом, громадськими чи виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Водночас міліція звертається до громадян із закликом відповідальніше ставитися до збереження власних коштів та майна. Не забувайте зачиняти двері та вікна, виходячи з дому чи робочого місця навіть на кілька хвилин. Не демонструйте невідомим особам вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Цим ви можете привернути увагу зловмисника. Будьте уважними та обачними.

Прес-служба ГУ НП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ