Бійці батальйону

Бійці батальйону "Львів" відправились у зону АТО

10.11.15 12:28 0 513
Бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів» в порядку ротації вирушили у зону бойових дій на схід України.

У місці несення служби бійці батальйону «Львів» забезпечуватимуть охорону громадського порядку, об'єктів життєзабезпечення населених пунктів, нестимуть службу на блокпостах, а також виконуватимуть інші завдання командування АТО.

В дорогу поліцейських проводжали заступник начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Маруняк, начальник управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Андрій Гребенюк, товариші по службі, друзі та рідні.

«Зараз у зоні бойових дій, куди ви відправляєтесь, затишшя. Але затишшя відносне. Крім того, постійно надходять повідомлення про загиблих та поранених, котрі підірвались на розтяжках. Тому наголошую – виконуючи завдання командування, будьте максимально обережними і повертайтесь додому живими та здоровими», - зазначив Сергій Маруняк.

За кілька днів з зони АТО додому на відпочинок повернуться бійці батальйону «Львів», яких на бойовому посту замінять їх товариші, котрі вирушили на схід України.

Прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ