Чернівці: Місця для паркування принесли бюджету більше 800 тис. грн. 

Чернівці: Місця для паркування принесли бюджету більше 800 тис. грн. 

10.11.15 12:59 0 549
«Упродовж десяти місяців цього року до місцевого бюджету надійшло 802,2 тис. грн. збору за місця для паркування транспортних засобів, що на 80,9 тис. грн., більше надходжень минулого року»,- повідомила в.о. начальника відділу місцевих, ресурсних, рентних та неподаткових платежів ДПІ у м. Чернівцях Жанна Глівінська.

Посадовець зазначила, що на обліку в ДПІ у м. Чернівцях перебувають 10 платників збору за паркування (в т.ч. 5 юридичних осіб та 5 підприємців – фізичних осіб).

Перелік спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів, в якому зазначаються їх місцезнаходження, загальна площа, технічне облаштування, кількість місць для паркування транспортних засобів, затверджується рішенням сільської, селищної або міської ради про встановлення збору.

Законом України № 71-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи)», що набрав чинності 1 січня 2015 року визначено, що збір за місця для паркування транспортних засобів належить до місцевих зборів.

«Наказом Міністерства фінансів України від 9 липня 2015 року № 636 затверджено нову форму податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів. Вперше за новою формою платникам необхідно буде візвітувати за IV квартал 2015 року»,- зазначила посадовець.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обережно – підозрілі й ...
Наступна новина: Ужгородські вогнеборці під ...

КОМЕНТАРІ