На Хмельниччині піротехніки знищили 2 протитанкові міни часів Другої світової війни

На Хмельниччині піротехніки знищили 2 протитанкові міни часів Другої світової війни

10.11.15 13:22 0 572
9 листопада о 16:00 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області вилучили та на спеціально відведеному майданчику знищили дві протитанкові міни часів Другої світової війни.

Напередодні до Служби порятунку зателефонували рибалки, які й повідомили, що на березі річки Дністер, поблизу села Брага, вони натрапили на небезпечні предмети. Кам’янецькі рятувальники, які виїхали на місце події встановили, що це – протитанкові міни. Під час обстеження прилеглої території піротехніки інших боєприпасів не виявили.

Зазначимо, що з початку року група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області знешкодила понад 1000 вибухонебезпечних предметів.

Шановні громадяни! Щоб не трапилося біди, під час виявлення підозрілого предмету потрібно неухильно дотримуватися правил безпеки. В жодному разі не торкатися небезпечного предмету. Місце знахідки потрібно обгородити, використовуючи для цього предмети яскравих кольорів. Після цього слід відразу зателефонувати до Служби порятунку 101.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині міліція ...
Наступна новина: Чернівці: Як ...

КОМЕНТАРІ