Житомирщина: керівник області зустрівся з Почесним консулом Республіки Словенія та інвестором

Житомирщина: керівник області зустрівся з Почесним консулом Республіки Словенія та інвестором

11.11.15 12:45 0 542
Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів зустріч з Почесним консулом Республіки Словенія, Майєю Мартиненко та директором представництва «Ріко Д.О.О.» в Україні.

Мета зустрічі – обговорення питань налагодження співпраці представництва «Ріко Д.О.О.» в Україні з ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» щодо реалізації проектів у сфері енергозбереження та енергоефективності.

«Зовнішньоекономічна політика області спрямована на поглиблення та розширення взаємовигідних торговельно-економічних зв'язків з усіма країнами світу, в тому числі з Республікою Словенія», - зазначив керівник області.

«Компанія Riko розробляє комплексні сучасні, ефективні та екологічно чистіші рішення для різних галузей промисловості, зокрема, таких як технологічне проектування, енергетика, охорона навколишнього середовища, будівництво цивільних об'єктів, логістика», - розповів директор представництва «Ріко Д.О.О.» в Україні Андрій Подбевшек.

«Влада в роботі з інвесторами повинна бути не просто сторонній споглядачем, а активним учасником процесу. Ми повністю відкриті до співпраці та сприятимемо вашій роботі на теренах Житомирщини», - резюмував Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Рятувальники нагадували ...

КОМЕНТАРІ