Презентація нового туристичного продукту до дня української писемності та мови

Презентація нового туристичного продукту до дня української писемності та мови

11.11.15 14:05 0 499
У рамках проекту «Хмельниччина мистецько-історична», який вже протягом п'яти років реалізується у Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті 09 листопада 2015 року, у День української писемності і мови, представлено черговий результат дослідницької роботи студентського гуртка туристів-краєзнавців «Хмельниччина inkognita» та літературної студії інституту «Свічадо».

Співтворцями та безпосередніми учасниками заходу стали представники Департаменту економічного розвитку промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, Хмельницького обласного краєзнавчого та літературного музеїв, Державного історико-культурного заповідника «Межибіж», Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Островського, Всеукраїнської професійної газети «Все про бухгалтерський облік», літературного журналу «Дніпро», представники туристичних фірм міста.

Синтез літературного та історичного напрямів у 2013-2015 роках зумовив появу своєрідного тренду – біографічного туризму – вивчення життєписів представників князівських родин часів Речі Посполитої, біографій власників шляхетських маєтків ХVІІІ-поч. ХХ століть, збережених на території Хмельниччини, їх історико-мистецьку реконструкцію, презентацію результатів на конференціях, туристичних форумах, і звичайно ж – в рамках камерних літературно-музичних вечорів.

Камерний творчий вечір «Літературно-музичні імпрези – реконструкції історій кохання жінок-легенд Подільського краю» – творчий звіт про роботу пошукового гуртків туристів-краєзнавців та літераторів відбувся красивого листопадового дня у місті над Бугом.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ