В Закарпатській області на пожежі в с. Чорна Тиса отримав опіки 64-річний чоловік

В Закарпатській області на пожежі в с. Чорна Тиса отримав опіки 64-річний чоловік

11.11.15 14:27 0 573
У ніч на 9 листопада в с. Чорна Тиса Рахівського району трапилася пожежа на території приватного обійстя. Вогонь охопив комплекс дерев’яних господарських споруд загальною площею 156 кв. м. Загорання помітив власник господарства, який прокинувся від звуку тріщання шиферу. Його дочка, котра живе поруч, о 02:26 повідомила про пожежу до Служби порятунку «101».

Першими на місце події прибули бійці державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня. На цей момент майже всі споруди були повністю охоплені полум’ям. До того ж вогонь загрожував перекинутися на розташований за 10 м житловий будинок. Разом із вогнеборцями 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів, які приїхали на допомогу, ясінянські пожежники насамперед кинули свої сили на локалізацію загорання, аби врятувати будинок від знищення. Зробити це вдалося о 05:17. Повністю ж ліквідувати пожежу бійці ДСНС змогли о 07:40.

Під час пожежі травмувався 64-річний власник господарства. Побачивши вогонь, він кинувся виводити з сараю чотирьох своїх корів. Коли чоловік рятував худобу, на ньому загорівся одяг. Через це він отримав термічні опіки правої кисті та потилиці I-II ступеня важкості. Медичну допомогу постраждалому надали в Рахівській районній лікарні.

Наразі правоохоронні органи працюють над з’ясуванням причини виникнення пожежі. Завдані стихією збитки встановлюються, адже вогонь знищив сарай, два гаражі, автомобілі «Ford Mondeo» та «Volkswagen Transporter» і тонну сіна, а також пошкодив частину оздоблення стіни сусіднього житлового будинку.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Масовий легкоатлетичний ...

КОМЕНТАРІ