Правоохоронці Львівщини виявили близько дев'ятисот випадків порушення правил торгівлі підакцизними товарами

Правоохоронці Львівщини виявили близько дев'ятисот випадків порушення правил торгівлі підакцизними товарами

11.11.15 16:55 0 602
Від початку року у Львові та в області правоохоронці задокументували майже дев'ятсот адміністративних правопорушень у сфері торгівлі підакцизними товарами – алкоголем та тютюном.

«Під час рейдів торгівельними закладами, правоохоронці в першу чергу звертають увагу на правопорушення, пов'язані з продажем алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім, наявність відповідних ліцензій у підприємців, марок акцизного збору на продукції та інші правопорушення. Під час останнього такого рейду, що тривав три дні, було виявлено десять різноманітних порушень», - розповів начальник управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Андрій Гребенюк.

Від початку року у Львові та в області правоохоронці зареєстрували 39 правопорушень, передбачених ч.1 ст.156 КУпАП (роздрібна або оптова торгівля, включаючи імпорт або експорт, торгівля спиртом етиловим, коньячним, або плодовим, або роздрібна торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами без наявності ліцензії або без марок акцизного збору чи з підробленими марками цього збору) та 227 правопорушень, передбачених ч.2 ст.156 КУпАП (порушення працівником підприємства торгівлі або громадського харчування правил торгівлі пивом ).

У всіх випадках на порушників були складені адміністративні протоколи про притягнення їх до адміністративної відповідальності.

Також правоохоронці виявили та задокументували 355 адміністративних правопорушень, передбачених ст.176 КУпАП (виготовлення та зберігання самогону), а також 40, передбачених ст.177 КУпАП (придбання самогону).

Санкції статей передбачають покарання – від штрафу до конфіскації продукції та виручки від її продажу.

Прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ