Тернопільські вогнеборці відвідали польських колег

Тернопільські вогнеборці відвідали польських колег

11.11.15 09:01 0 527
Тривале ділове партнерство й дружні стосунки віддавна тривають між рятувальниками з Тернопільщини та їх польськими колегами. Яскравим прикладом такої співпраці є нещодавній візит працівників оперативно-рятувальної служби Тернопільщини до міста Ястшембе-Здруй, де група фахівців Управління ДСНС України у Тернопільській області побувала в період з 1 по 8 листопада 2015 року на запрошення Комендатури Шльонського воєводства Державної пожежної охорони Республіки Польща.

Поїздка відбулась в рамках співпраці ДСНС України з Службою порятунку Республіки Польща, з метою вивчення передового світового досвіду та впровадження новітніх технологій у діяльність пожежно-рятувальної служби в сфері попередження катастроф та інших надзвичайних ситуацій, надання невідкладної допомоги у випадку виникнення надзвичайних ситуацій та подій.

Працівники ДСНС ознайомились з сучасною рятувальною технікою та обладнанням, яке надійшло на озброєння до польських вогнеборців та відпрацювали сучасні прийоми проведення рятувальних робіт відповідно до високих європейських стандартів.

По завершенню візиту учасники української делегації висловили щиру вдячність друзям з Республіки Польща за новий досвід та допомогу в здобутті вкрай корисних та потрібних знань та виразили впевненість, що дружба між рятувальниками двох братніх народів буде з кожним роком лише зміцнюватись.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Очільник поліції Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ