Днями ще двоє тернопільських податківців вирушили в зону АТО

Днями ще двоє тернопільських податківців вирушили в зону АТО

11.11.15 08:00 0 538
Для проходження служби у зону проведення антитерористичної операції вирушили двоє співробітників слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Тернопільській області.

Співробітники податкової міліції у добровільному порядку виявили бажання нести службу на окремих територіях проведення АТО у Донецькій та Луганській областях.

Основні завдання, які виконують працівники фіскальної служби у зоні АТО, є протидія незаконному переміщенню товарів через «умовний» кордон на сході країни, контроль вантажних перевезень, автомобільних та залізничних переїздів, а також патрулювання у складі міжвідомчих груп з числа військовослужбовців та співробітників інших правоохоронних органів лінії розмежування.

З початку року це вже п'ята ротація співробітників слідчих та оперативних підрозділів ГУ ДФС у Тернопільській області у зоні проведення АТО. Тривалість відрядження – до трьох місяців.

На сьогоднішній день на окремих територіях проведення АТО у Донецькій та Луганській областях проходять службу 9 співробітників слідчих та оперативних підрозділів ГУ ДФС у Тернопільській області.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ