На Тернопіллі у м. Бучач триває реконструкція очисних споруд

На Тернопіллі у м. Бучач триває реконструкція очисних споруд

11.11.15 08:51 0 514
У м. Бучач триває реконструкція очисних споруд. На даний час термін експлуатації водопровідних мереж західно-центральної частини селища цукровиків м. Бучач перевищив півстолітній рубіж. Звичайно, ці мережі через такий тривалий термін експлуатації прийшли до аварійного стану.

Проект передбачає реконструкцію існуючого водопроводу діаметром 110 мм. з будівництвом оглядових колодязів. До запроектованих оглядових колодязів в майбутньому передбачено підключення водопровідних систем від житлових та громадських об'єктів.

Основними заходами проекту є повна заміна старих аварійних водопровідних труб і арматури на нові сучасні поліетиленові труби і відповідну арматуру. Це дасть змогу уникнути постійних аварій на водопроводах через їх фізичне зношення, і стабілізує водопостачання споживачам.

Роботи І черги розпочаті ще в 2004-2007 рр., але через брак коштів призупинені. Для завершення будівництва І черг, а це вулиці Залізнична, П.Тичини, Миру, Яворницького необхідно кошти в розмірі орієнтовно 2 млн. грн. Ці кошти планується залучити як із державного бюджету, так і із бюджету Бучацької міської ради. Кошти в розмірі 10% як співфінансування в бюджеті Бучацької міської ради передбачені.

Відповідно до вищезгаданого, 3 листопада 2015 року облдержадміністрацією проведено тендер на виконання робіт по реконструкції водопровідних мереж західно-центральної частини селища цукровиків м. Бучач. Даний тендер виграло ДП «Тернопільське управління механізації», яке буде виконувати роботи по даному об'єкті.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: упродовж 9 ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ