У Рівненській області партію бурштину орієнтовною вартістю 100 тис грн вилучили у місті Дубровиця мобільні групи правоохоронців

У Рівненській області партію бурштину орієнтовною вартістю 100 тис грн вилучили у місті Дубровиця мобільні групи правоохоронців

11.11.15 12:20 0 556
В рамках роботи міжвідомчих мобільних груп правоохоронних органів Рівненщини 09.11.2015 працівники прокуратури, поліції та Служби безпеки України виявили та вилучили у гаражному приміщенні м. Дубровиця, що належить місцевому жителю, 6,4 кг бурштину орієнтовною вартістю 100 тис грн. Про це повідомив прокурор Дубровицького району Рівненської області Микола Федорчук.

Також під час огляду приміщення вилучено електронні ваги, записники та інше обладнання, призначене для обробки сонячного каміння.

Прокуратурою Дубровицького району розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 198 КК України (придбання, зберігання, завідомо одержаного злочинним шляхом майна).

На цей час вилучений бурштин визнано речовим доказом, щодо нього призначено експертизу.

Провадяться подальші слідчі дії з метою документування протиправної діяльності осіб, що незаконно добувають та скуповують бурштин.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ