В Чернівецькій області рятувальники розповіли медикам про важливість дотримання правил безпеки

В Чернівецькій області рятувальники розповіли медикам про важливість дотримання правил безпеки

11.11.15 15:39 0 515
9 листопада в Чернівцях в приміщенні Чернівецької обласної консультативної стоматологічної поліклініки для працівників даної установи було проведено інформаційно-роз’яснювальну бесіду щодо важливості дотримання правил пожежної безпеки. Організаторами даного заходу стали працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області та співробітники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернівецької області. Темою проведення заняття було «Правила пожежної безпеки у закладах охорони здоров'я та в побуті. Дії працівників медичних закладів на випадок виникнення пожежі». На заході були присутні майже 50 осіб.

На початку зустрічі рятувальники розповіли людям про ту небезпеку, яку несе в собі нехтування правилами пожежної безпеки. Присутнім нагадали на важливості щоденного дотримання правил безпеки в побуті, адже іноді найменша неуважність може призвести до трагічних наслідків. Особливу увагу рятувальники приділили роз’ясненню основних правил безпеки, яких необхідно дотримуватись під час опалювального сезону, адже з настанням холодів різко збільшується кількість пожеж. Також організатори заходу нагадали, що в медичному закладі, як і в будь-якому іншому місці з масовим перебуванням людей, дуже важливим є наявність та технічна справність первинних засобів пожежогасіння, з допомогою яких можна ліквідувати пожежу на початковій стадії горіння. Щоб закріпити набуті знання, під час зустрічі було відтворено умовну пожежу, яку працівники стоматологічної поліклініки змогли спробувати ліквідувати самі.

«Такі заходи не лише цікаві, а й пізнавальні, що дуже важливо. Ніхто не застрахований від пожежі чи іншої надзвичайної події, тому дуже важливо, щоб людина знала як поводитися у разі пожежі, виявленні невідомих предметів чи інших надзвичайних подій» – підбив підсумки головний лікар поліклініки В’ячеслав Сандуляк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці в ДТП загинув ...
Наступна новина: На Вінничині прокуратура ...

КОМЕНТАРІ