Чернівецька область: протягом доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: протягом доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

11.11.15 16:09 0 577
За минулу добу в Чернівецькій області сталося 3 пожежі, 2 з яких виникли в Сторожинецькому районі. Так, в селі Банилів-Підгірний Сторожинецького району пожежа виникла в гаражі місцевого мешканця. Повідомлення про подію до Служби порятунку 101 надійшло о пів на четверту ночі від домовласника, який помітив пожежу вже тоді, коли вогонь охопив весь гараж та перекинувся на прибудовану господарську будівлю, охопивши площу 120 кв.м.. Поширенню вогню сприяло те, що перекриття гаражу було дерев’яним. За місцем виклику відразу виїхали вогнеборці міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Банилів-Підгірний, Давидівка та Чудей. Оскільки поруч із гаражем знаходилися житловий будинок та літня кухня, то існувала загроза перекидання вогню на них. Вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено мікроавтобус «Mercedes», який знаходився в гаражі, покрівлю та перекриття гаражу та господарської будівлі, господарські речі. Рятувальники врятували від знищення житловий будинок та літню кухню. Попередньо причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі.

Ще одна пожежа сталася в місті Сторожинець, під час якої горів житловий будинок по вул. Недужки. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець, який прибув на місце події вже за 3 хвилини після повідомлення про пожежу, оперативно ліквідували небезпеку, запобігши поширенню вогню на значну площу. Полум’ям пошкоджено частково стіну будинку. Вогнеборці врятували житловий будинок від знищення.

Також минулої доби пожежа сталася в Чернівцях по вул. Сосюри, де горіло сміття на відкритій території. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області оперативно ліквідували небезпеку. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернігів: Пріоритети ...

КОМЕНТАРІ