Тернопілля: степан Барна зустрівся з керівником благодійного фонду «Гуманітарна допомога міста Білефельд»

Тернопілля: степан Барна зустрівся з керівником благодійного фонду «Гуманітарна допомога міста Білефельд»

12.11.15 11:34 0 571
Про реалізацію на території області низки соціальних проектів йшлося під час зустрічі голови обласної державної адміністрації Степана Барни із керівником благодійного фонду «Гуманітарна допомога міста Білефельд» Пітером Регером.

Як розповів п.Регер, Фонд співпрацює з Тернопільщиною 22 роки. За цей час отримано тисячі тонн гуманітарних вантажів, реалізовано різні соціальні проекти у населених пунктах краю.

«Ми зацікавлені у залучені інвесторів у нашу область, - наголосив Степан Барна. – Кожному, хто зацікавлений у веденні бізнесу, відкритті власної справи тут, на Тернопільщині, - максимальне сприяння і «зелене» світло».

Степан Барна наголосив на важливості гуманітарних проектів, які впроваджує фонд «Гуманітарна допомога міста Білефельд» та висловив переконання, що такі проекти будуть реалізовуватися й надалі у співпраці влади та представників цієї доброчинної організації.

Пітер Регер запросив очільника Тернопільщини на відкриття табірної зміни тематичного проекту «Літній християнський сімейний табір «Білий парус», який щороку влітку організовує благодійний фонд «Гуманітарна допомога м. Біллефельд» на Теребовлянщині.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині патрульна ...
Наступна новина: Чернівці: Перелік основних ...

КОМЕНТАРІ