Тернопільська область: рятувальники взяли участь у благодійній акції «Врятуй дитині життя»

Тернопільська область: рятувальники взяли участь у благодійній акції «Врятуй дитині життя»

12.11.15 14:02 0 543
З 1 по 30 листопада в Україні триває благодійна акція «Врятуй дитині життя». Її метою є збір крові для онкохворих дітей, що лікуються у гематологічних відділеннях обласних лікарень.

На заклик допомогти хворим дітям 11 листопада відгукнулися Тернопільські вогнеборці. Працівники пожежно-рятувальної служби Тернопільщини вже неодноразово ставали донорами. Добровільна здача крові для кожного з них є почесною і благородною справою. Вони вважають, що врятувати життя людей можна не лише виконуючи свій професійний обов'язок, а й участю у акції. Віддати частку своєї крові заради доброї справи – можливість надати реальну допомогу онкохворим діткам, які потребують особливої підтримки. Адже після курсу хіміотерапії переливання донорської крові для них є вкрай необхідним для відновлення життєвих сил.

«Порятунок інших є головним обов'язком працівників ДСНС, – відзначив начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей. – Якщо ми можемо допомогти людині, то повинні це зробити – адже немає нічого ціннішого, а ніж людське життя, особливо, якщо мова йде про важкохворих дітей».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Центр надання ...

КОМЕНТАРІ