Триває реконструкція Тернопільського перинатального центру «Мати і дитина»

Триває реконструкція Тернопільського перинатального центру «Мати і дитина»

12.11.15 14:47 0 591
Реконструкцію комунального закладу обласної ради Тернопільського обласного клінічного перинатального центру «Мати і дитина» 11 листопада оглянув голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Ремонтні роботи у пологовому будинку цьогоріч були відновлені вперше після 2011 року. 25 мільйонів гривень з держбюджету передбачено на капітальні видатки. Нагадаємо, у першу чергу було заплановано забезпечення корпусу джерелами теплоенергопостачання та водопостачання, а також устаткування системи вентиляції.

«На даному об'єкті працюють близько 90 робітників, — повідомляє начальник управління капітального будівництва Тернопільської ОДА Віктор Кузяк. — Проводяться роботи зі встановлення витяжки, водопостачання, каналізації, вентиляції, кондиціонування. До кінця року планується завершення робіт першої черги».

Як вже раніше наголошував Віктор Кузяк, насамперед повинен функціонувати пологовий корпус та операційна, аби жінки мали змогу народжувати у комфортних умовах. В палатах перебуватимуть не від 5 до 10 осіб, як це відбувається зараз. Приміщення для з усіма зручностями будуть розраховані не більш ніж на 1-2 породіллі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ