В Житомирській області рятувальники навчають дітей основним правилам безпечної поведінки

В Житомирській області рятувальники навчають дітей основним правилам безпечної поведінки

12.11.15 16:10 0 652
11 листопада для учнів Житомирського міського ліцею при Житомирському державному технологічному університеті в рамках Місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності рятувальники провели урок-вікторину «Правила безпеки знай - в біду не потрапляй».

Працівники ДСНС на пожежній машині завітали до дітей і нагадали правила безпеки життєдіяльності та дій під час виникнення надзвичайних ситуацій, а також показали як користуватись вогнегасником.

Особлива увага була зосереджена на запобіганні виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період, насамперед рятувальники звернули увагу дітей, як поводитись на тонкій кризі, у випадку пожежі.

Також, в рамках заходу був проведений огляд малюнків на тему «Зробимо життя безпечним!» та відібрані найкращі роботи, автори яких будуть змагатись за перемогу на обласному етапі.

Подібний навчально-пізнавальний урок відбувся і у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7. Рятувальники спільно з волонтером та громадським діячем Антоніною Тугас, а також ляльковим персонажем дракончиком Кошею провели для учнів 1-2 класів гру-виставу «Королівство безпеки». Під час заходу школярам розповіли як себе поводити у побуті та на вулиці, а також при виявленні вибухонебезпечних предметів. Адже саме так вони найкраще сприймають і запам’ятовують корисну інформацію, а потім навіть навчають батьків.

Наприкінці свята з дітьми було проведено вікторину, з якої Антоніна Тугас відібрала найактивніших та найартистичніших. Цих дітей режисер запросила на зйомку відомчої дитячої пізновально-розважальної телепередачі «Школа незвичайних наук».

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: в Головному ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ