У Чернівцях відкрили новий термінал “Нової пошти”

У Чернівцях відкрили новий термінал “Нової пошти”

12.11.15 16:38 0 590
Відкриття нового логістичного центру “Нова пошта” відбулось в Чернівцях. Частина приміщення колишнього заводу “Гравітон” перетворилось на сучасний термінал компанії “Нова пошта”, яка вже впродовж 15 років є лідером експрес-доставки посилок, вантажів, документів по всій Україні.

У Чернівцях “Нова пошта” святкуватиме свій 10-річний ювілей вже 1 грудня цього року, в місті працює 17 відділень та 15 поштоматів цієї компанії, в якій зайняті понад 200 працівників.

Новий термінал на вул.Руській має площу 3500 кв.м. Для відвідувачів невелику екскурсію підприємством провела директор філії “Нова пошта” у Чернівцях Аліна Прокопоє, яка розповіла про деталі роботи з поштовими відправленнями, показала весь процес отримання та відправки вантажу, сучасні комфортні умови для працівників.

У відкритті нового терміналу взяв участь Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, який відзначив надзвичайну важливість і необхідність розвитку бізнесу вантажних перевезень та послуг для громадян міста.

“ ми дякуємо “Новій пошті” за такий подарунок, за перетворення приміщень колишнього заводу в сучасне європейське підприємство, за можливість кожного чернівчанина відправити та отримати вантаж, документи, гроші тощо. Ми вже переконались, що “Нова пошта” пропонує високий рівень надання послуг, комфорт та допомогу людям. А, найголовніше, це створення нових робочих місць”,- сказав на відкритті терміналу міський голова.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Волинська область: для ...

КОМЕНТАРІ