В Чернівецькій області рятувальники провели в ліцеї брейн-ринг на тему пожежної безпеки

В Чернівецькій області рятувальники провели в ліцеї брейн-ринг на тему пожежної безпеки

12.11.15 13:12 0 574
10 листопада в Чернівецькому ліцеї № 2, який знаходиться в обласному центрі по вул. Лук’яна Кобилиці, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області та дирекція даного закладу організували проведення брейн-рингу для ліцеїстів на тему пожежної безпеки. Учасниками заходу стали дев’ятикласники ліцею, які були поділені на дві команди: «Рятівники» і «Вогнеборці». Захід проводився під девізом «Про безпеку дбаємо – правила вивчаємо» і мав на меті нагадати дітям правила безпеки та про важливість їхнього дотримання.

Згідно сценарію проведення заходу першими слово взяли рятувальники. Вони нагадали правила безпеки та розповіли дітям про роботу пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС при виконанні завдань за призначенням. Діти зацікавлено слухали рятувальників та змогли переглянути відеофільми, спеціально підготовлено для цього заходу.

В ході брейн-рингу учасники змагалися в двох етапах. Під час першого з них ліцеїстам задавили різноманітні запитання з пожежної безпеки, а діти намагалися якомога швидше та найповніше відповісти на них. Під час другого етапу команди змагалася у вмінні надати першу домедичну допомогу при опіках. Компетентне та професійне журі, до складу якого входили рятувальники та керівництво ліцею, об’єктивно оцінювали відповіді та ставило оцінки, за підрахунками яких і визначався переможець. Оцінюючи відповіді, журі зіткнулося із значною проблемою, оскільки всі діти показали високий рівень знань правил безпеки. За підсумками брейн-рингу кращою стала команда «Рятівники», а другими відповідно команда «Вогнеборці».

Підводячи підсумки проведеної зустрічі організатори подякували всім ліцеїстам за активну участь у заході та побажали ніколи не потрапляти у різні надзвичайні ситуації. «Наші діти із великим бажанням готувалися до шньої зустрічі із рятувальниками. Окрім позитивних емоцій від заходу, вони отримали і корисні знання, які їм обов’язково знадобляться у майбутньому» – зазначив директор ліцею Андрій Сігітов.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області під ...
Наступна новина: На Житомирщині виявлено ...

КОМЕНТАРІ