На Житомирщині виявлено арсенал зброї

На Житомирщині виявлено арсенал зброї

12.11.15 13:15 0 558
11 листопада на околиці одного з сіл Коростенського району працівники поліції разом з представниками УСБУ вилучили гранатомет, автомати Калашникова, 20 магазинів та майже півтори тисячі патронів до них, 35 гранат без запалів, 50 патронів до пістолета Макарова.

Уранці до чергової частини Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від жителів одного з сіл району про виявлення підозрілого рюкзака.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи виявили поблизу дорожнього знаку «с. Мединівка» рюкзак, в якому візуально було видно зброю та гранати.

Відтак до села було викликано також експертів вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

У ході обстеження експертами вилучено підствольний гранатомет, 4 автомата Калашникова калібру 7,62 та 5,45, 35 гранат без запалів типу РГД-5 та Ф-1, 20 магазинів та майже півтори тисячі патронів до автомата Калашникова, 50 патронів до пістолета Макарова.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Усе вилучене направлено на відповідне експертне дослідження. Тривають слідчо-розшукові заходи для встановлення причетних до знахідки осіб.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді ув'язнення на термін від 3 до 7 років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Звернення до учасників ...

КОМЕНТАРІ