У Львові спортсмен врятував дівчину від грабіжників

У Львові спортсмен врятував дівчину від грабіжників

12.11.15 17:37 0 603
У парку «Погулянка», 10 листопада о 16.30, двоє зловмисників намагалися пограбувати дівчину. Її врятував 30-річний спортсмен, котрий саме тренувався у парку.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що на 18-річну львів'янку напали двоє чоловіків. Зловмисники вдарили її по голові та намагались забрати мобільний телефон. Дівчину врятував 30-річний львівянин, котрий саме тренувався у парку. Він вправно знешкодив нападників та викликав поліцію.

Як встановили правоохоронці, нападники - львів'яни, їх вік - 40 та 43 роки, раніше зловмисники вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності.

«Також ми з'ясували, що затримані причетні ще до одного грабежу, який скоїли минулого тижня. Тоді вони, погрожуючи ножем, забрали у жінки золоті прикраси та сумку», - розповів т.в.о. начальника Личаківського відділення поліції підполковник поліції Андрій Таран.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України. Їм оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.186 (грабіж) та ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання, що загрожує затриманим - до десяти років позбавлення волі. Розпочато досудове розслідування.

Прес-служба ГУ Національної поліції

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині за 10 місяців ...

КОМЕНТАРІ