Міхеіл Саакашвілі в Житомирі поділився досвідом Грузії

Міхеіл Саакашвілі в Житомирі поділився досвідом Грузії

12.11.15 16:31 0 576
11 листопада 2015 року, голова ОДА Сергій Машковський провів зустріч із Одеським колегою – Міхеілом Саакашвілі. У рамках круглого столу керівники області обмінялися досвідом. Голова Одеської ОДА розповів про залучення інвестицій, проведення економічних реформ і боротьбу з корупцією на основі досвіду Грузії.

У круглому столі взяв участь і перший заступник Житомирського міського голови – Сергій Сухомлин, який зазначив: «Економічні реформи необхідні для того, щоб приваблювати іноземних інвесторів. Житомирщині потрібні нові робочі місця і достойна заробітна плата».

Міхеіл Саакашвілі наголосив:

— «Зараз в Україні потрібно проводити нові реформи. Потрібно скасувати 80% податків, запровадити принцип «єдиного вікна» у всіх областях країни, повністю оновити структуру державного апарату, запровадити електронний реєстр у всіх адміністративних сферах. Кожен українець має починати змінювати країну з себе, не чекати, поки це зробить хтось за вас». —

Усі підприємці, представники бізнес-еліти Житомирської області та гості мали змогу поспілкуватися із Міхеілом Саакашвілі та отримати відповіді на свої питання.

«Один в полі не воїн, потрібна команда у кожному місті, потрібно об'єднувати свої зусилля. Тільки разом ви доб'єтеся змін на краще», – закликав голова Одеської ОДА.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ