Звернення УДАІ УМВС України в Житомирській області до учасників дорожнього руху

Звернення УДАІ УМВС України в Житомирській області до учасників дорожнього руху

12.11.15 12:59 0 550
Шановні учасники дорожнього руху!

Упродовж 9 - 15 листопада в Україні в рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій із забезпечення безпеки дорожнього руху пройде Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху.

Україна підтримала ініціативу Організації Об'єднаних Націй і розпочала активну роботу в напрямку підвищення рівня безпеки дорожнього руху. У нашій державі започатковані соціальні проекти, направлені на боротьбу з аварійністю на дорогах, впроваджуються законодавчі механізми, які позитивно впливають на стан безпеки дорожнього руху та дисципліну його учасників.

При проведенні Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху будуть здійсненні заходи направлені на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму «Дитина – пасажир», «Захисти –засвітись», «Живи цікаво та безпечно». Ці заходи дозволять зберегти життя дітей від травматизму на дорозі, адже світова практика безперечно доводить ефективність саме спільних зусиль як держави, так і громадськості, усіх учасників дорожнього руху у справі гарантування їх безпеки на дорозі. Для того, щоб на наших дорогах настав порядок, кожен учасник дорожнього руху повинен зробити свій внесок.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ