У Рівненській області рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектору Шепетинської сільської ради

У Рівненській області рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектору Шепетинської сільської ради

12.11.15 13:54 0 502
Протягом 09-11 листопада рятувальники Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області спільно з представниками Шепетинської сільської ради провели протипожежне відпрацювання сіл Шепетин, Ст. Миколаївка, Круки та Буща.

Співробітники Служби порятунку «101» роз’яснили селянам правила пожежної безпеки під час використання печей, електричного і газового обладнання для обігріву житла. В ході спілкування з населенням вогнеборці відповідали на питання людей та пояснювали їм правила безпеки, яких необхідно дотримуватися, щоб не допустити загорянь у побуті, розповіли про пожежі, які виникали в житлових будинках та нагадали, що необхідно робити щоб не допустити їх виникнення. А щоб люди не забували правил безпеки, рятувальники вручали населенню інформаційні листівки з відповідними правилами.

Громадяни привітно зустріли рятувальників, уважно слухали їх поради та пообіцяли бути обачнішими.

«Пам’ятайте самі та навчіть своїх дітей, що постійне виконання заходів пожежної безпеки – запорука збереження людських життів та матеріальних цінностей! У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте «101»», - наголошували працівники ДСНС.

Дубенський МРС ГУ ДСНС України

у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ