Волинська область: рятувальники провели навчальні уроки з питань безпеки життєдіяльності для учнів шкіл

Волинська область: рятувальники провели навчальні уроки з питань безпеки життєдіяльності для учнів шкіл

12.11.15 11:50 0 573
11 листопада рятувальники Управління ДСНС у Волинській області провели навчальні уроки з питань безпеки життєдіяльності для учнів в загальноосвітніх закладів.

Фахівці цивільного захисту ДПРЧ-10 м. Любомля для півсотні учнів Запільської ЗОШ І-ІІ ступеня Любомльського району роз’яснили правила безпеки життєдіяльності в школі та в побуті, під час відпочинку на природі тощо, наголосили на правилах використання електроприладів та пічного опалення.

Рятувальники детально роз’яснили дітям порядок використання первинних засобів пожежогасіння та пояснили, що вогнегасники – це надійний прилад при належному з ним поводженні та обслуговуванні.

Співробітники наглядово-профілактичного сектору Локачинського райвідділу провели День цивільного захисту для учнів 9-го класу Локачинської гімназії. Рятувальники провели лекційний виступ на тему «Як правильно діяти» при загрозі чи у випадку виникнення різного роду кризових ситуацій техногенного чи природного характеру, терористичного акту, артобстрілу, у разі виявлення підозрілих предметів чи застарілих боєприпасів.

Щоб матеріал сприймався дітьми якнайкраще, рятувальники ілюстрували правила безпеки за допомоги відповідних відеороликів, вручили дітям брошури та пам'ятки.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині поліцейські ...

КОМЕНТАРІ