Волинська область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі у житловому секторі

Волинська область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі у житловому секторі

12.11.15 15:36 0 624
Близько опівночі 10 листопада трапилася пожежа у селі Селісок Любешівського району. Сусіди помітили полум’я, що пробивалося з-під даху дерев’яної будівлі, і забили на сполох. Бійці ДСНС приборкали пожежу о 00:40, проте вогонь встиг знищити покрівлю та пошкодити перекриття. За попередніми даними, пожежа трапилася через несправність пічного опалення.

О 04:51 до Служби «101» надійшло повідомлення про горніння господарського сіна у селі Піддубці Луцького району. Пожежу Ліквідували рятувальники ДПРЧ-1 міста Луцька. За попередніми даними, пожеж трапилася через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 12:58 диспетчери пожежно-рятувальної служби зафіксували повідомлення про пожежу цегляної господарської будівлі на вулиці Шахтарській у Нововолинську. Уже за шість хвилин після виклику на місце події прибули вогнеборці ДПРЧ-5 міста Нововолинська. За три хвилини вони локалізували поширення полум’я, а ще за шість хвилин приборкали його остаточно. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність суворого дотримання правил безпеки у побуті. Опалювалюючи житлові та господарські приміщення, слід пильнувати за справністю печей опалення, а також дотримуватися вимог електробезпеки. Особливо пильнувати за дітьми: пояснити небезпеку розваг з вогнем, ховати від малолітніх дітей сірники та запальнички.

У випадку пожежі викликати рятувальників за номером «101»!

У ДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку вкотре виявили ...
Наступна новина: В Чернівецькій області в ...

КОМЕНТАРІ