В Закарпатській області у пошуках додаткового тепла,родина ледве не позбулася хати. Врятували пожежники

В Закарпатській області у пошуках додаткового тепла,родина ледве не позбулася хати. Врятували пожежники

12.11.15 17:24 0 639
11 листопада, хустські вогнеборці поспішали на вулицю Бачинського, де горів житловий будинок 63-річного місцевого мешканця. Повідомлення про пожежу надійшло в оперативно-рятувальну службу о 03:58.

За лічені хвилини на місці події вже працювали професіонали чергової варти 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Через сильне задимлення у двоповерховій оселі, приборкувати стихію рятувальникам довелося в спеціальних апаратах для захисту органів дихання. О 04:15 пожежу вдалося локалізувати, а о 05:40 – ліквідувати, зберігши двоповерховий житловий будинок. Вогняною стихією знищено: дві кімнати на першому поверсі та наявні там одяг і меблі . Прямі матеріальні збитки орієнтовно оцінюються у 50 тис. грн.

Серед причин виникнення пожежі, розглядається необережне поводження при експлуатації електричного каміну. Зі слів домочадців, вночі господар оселі для додаткового обігріву спальні, яка й стала осередком виникнення пожежі, ввімкнув електрокамін. Під ранок його дружина прокинулася й побачила, що в кімнаті, повній диму, господарює вогонь. Люди повискакували на вулицю через вікно, бо шлях до дверей був відрізаний полум’ям. Їхній син з дружиною, які мешкають на другому поверсі, також благополучно евакуювалися з оселі.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Приймаються ...
Наступна новина: Житомирські дільничні ...

КОМЕНТАРІ