На Хмельниччині рятувальники здійснили інформаційно-роз’яснювальну роботу серед багатодітних сімей

На Хмельниччині рятувальники здійснили інформаційно-роз’яснювальну роботу серед багатодітних сімей

12.11.15 14:49 0 521
Питання безпеки життєдіяльності підростаючого покоління в житті сучасного суспільства посідає особливе місце, адже саме від таких знань та вмінь залежить їх майбутнє – щасливе та безпечне. Тому дітей змалечку потрібно навчати правилам безпеки.

Саме з цією метою ярмолинецькі рятувальники 11 листопада здійснили відпрацювання населених пунктів району з питань дотримання вимог пожежної безпеки в побуті, а також перевірили протипожежний стан будівель, де мешкають багатодітні сім’ї.

У заході, окрім рятувальників, взяли участь представники сільської ради та соціальний працівник.

З батьками та дітьми проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо попередження виникнення пожеж в житловому секторі, травмування та загибелі на них людей, особливо дітей.

Серед мешканців будинків були розповсюджені пам’ятки та листівки застережливого характеру щодо виконання елементарних правил пожежної безпеки.

Рятувальники наголосили батькам на вчасному проведенні планово-попереджувальних ремонтних робіт нагрівальних печей та димарів, дотриманні правил пожежної безпеки під час користування відкритим вогнем, не допускати випадків залишення дітей без нагляду.

Ярмолинецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Триває реконструкція ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ