В Чернігівській області піротехніки ДСНС підняли з дна річки та знешкодили 6 артилерійських снарядів часів війни

В Чернігівській області піротехніки ДСНС підняли з дна річки та знешкодили 6 артилерійських снарядів часів війни

12.11.15 15:45 0 561
11 листопада відділенням підводного розмінування та групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС у Чернігівській області вилучено з дна річки Білоус та знешкоджено шляхом контрольованого підриву 6 артилерійських снарядів калібром 152 мм часів війни.

2 вибухонебезпечні предмети ще 10 листопада були виявлені місцевими мешканцями с. Гущин Чернігівського району. Про небезпечні знахідки люди одразу повідомили Службу порятунку "101".

Фахівці відділення підводного розмінування при обстеженні дна акваторії виявили та підняли ще 4 артилерійські снаряди. Небезпечні предмети спецавтомобілем були вивезені за межі населеного пункту та о 14:00 знешкоджені.

Рятувальники ДСНС України звертаються до громадян з проханням: якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпас, не торкайтеся його. Ступінь небезпеки таких предметів можуть визначати тільки професійні піротехніки. Про підозрілий предмет необхідно терміново повідомити підрозділ ДСНС зателефонувавши за номером 101 або міліцію за номером 102.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Для руху вантажівок ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ