В Чернівецькій області рятувальники отримали нове бойове спорядження для виконання завдань за призначенням

В Чернівецькій області рятувальники отримали нове бойове спорядження для виконання завдань за призначенням

12.11.15 14:52 0 532
11 листопада на території Новоселицького районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області відбулося урочисте вручення рятувальникам нового бойового одягу. На заході були присутні начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Михайлюк, керівництво Новоселицької районної державної адміністрації та Новоселицької районної ради, працівники Новоселицького районного відділу та представники засобів масової інформації.

Даний захід став можливим завдяки підтримці Новоселицької районної державної адміністрації, Новоселицької районної ради та депутатського корпусу, які підтримали пропозицію щодо додаткового фінансування «Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки, запобігання і реагування на надзвичайні ситуації та події в Новоселицькому районі». Під час заходу перший заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Вакарюк повідомив, що органи місцевого самоврядування тісно співпрацюють з рятувальниками і в подальшому намагатимуться покращити їхнє матеріально-технічне забезпечення. «Спільними зусиллями ми намагаємося покращити захист наших громадян від різноманітних стихійних лих» - сказав Дмитро Вакарюк.

В рамках даної програми було виділено суму близько 59 тис. гривень., на яку було закуплено 12 комплектів бойового одягу для рятувальників. Перед закупівлею, вогнеборці проводили випробувальні заходи продукції 3 виробників, по завершенню чого колективно було визначено найкращий, який і був закуплений рятувальникам. «Тепер рятувальники даного підрозділу, які несуть бойове чергування і виїжджають на ліквідацію надзвичайних ситуацій та подій різного характеру, повністю забезпечені бойовим одягом, що дозволить більш ефективніше виконувати завдання за призначенням» – зазначив Сергій Михайлюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ