На шляху до європейських стандартів (+фото)

На шляху до європейських стандартів (+фото)

12.11.15 13:51 0 561
У м. Шаргороді діє сучасний центр надання адміністративних послуг населенню району.

Приміщення центру місцеві жителі називають «прозорим офісом» через абсолютну прозорість стін, що дозволяє відвідувачам спостерігати за процесом надання різних адміністративних послуг.

Прозоре приміщення ЦНАПу було вирішено розмістити на першому поверсі райдержадміністрації з метою зручності для кожного жителя Шаргородщини, що дає можливість відвідувачам швидко знайти відповідний кабінет, не блукаючи триповерховим адміністративним приміщенням. Окрім того, біля райдержадміністрації належним чином облаштовано пандус.

На через ЦНАП передбачено надання 64 адміністративних послуг та 7-ми документів дозвільного характеру.

Фактично вже надається через адміністраторів ЦНАПу 27 адміністративних послуг та 7 дозвільних документів.

Безпосередньо представниками суб'єктів надання адміністративних послуг в ЦНАПі надаються: 17 послуг (відділ Держземагентства, управління соціального захисту райдержадміністрації).

В переліку адміністративних послуг, який діє в даний час, є послуги Шаргородського районного сектору управління державної міграційної служби України у Вінницькій області – 4 послуги, реєстраційної служби Шаргородського районного управління юстиції Вінницької області – 12 послуг стосовно речових прав.

За період з 01.01.2015 року до 01.11.2015 року до ЦНАПу звернулось 6169 фізичних та юридичних осіб, які отримали 8045 послуг.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ