У Рівненській області рятувальники навчали вихованців дитячого садочку правилам безпечної поведінки у побуті та на вулиці

У Рівненській області рятувальники навчали вихованців дитячого садочку правилам безпечної поведінки у побуті та на вулиці

13.11.15 15:13 0 618
Щоб запобігти дитячому травмуванню під час різного виду надзвичайних пригод, рятувальники Рівненщини систематично, в легкій та цікавій формі, проводять у дошкільних навчальних закладах інформаційно-розважальні заходи, що направлені на вивчення дітьми правил безпечної поведінки.

Так, 12 листопада, до вихованців дитячого садочка, що у селі Великий Олексин Рівненського району, завітали працівники Головного управління ДСНС України у Рівненській області. На початку зустрічі фахівці ДСНС розповіли дітям про історію створення та розвитку Служби порятунку «101», приклади ліквідації надзвичайних ситуацій та порятунку життя громадян.

Далі, у ігровій цікавій формі рятувальники пояснити малечі основні правила безпеки в осінньо-зимовий період, а також як діяти під час різного роду надзвичайних пригод, щоб не завдати шкоди власному життю та здоров’ю. В ході спілкування з дітьми офіцери Держслужби з НС на практичних прикладах розглянули основні загрози, що існують навколо дітей вдома або під час перебування на вулиці. Окрема увага була приділена небезпеці пустощів із сірниками та запальничками, а також правилам безпечного користування електричними, газовими та теплогенеруючими приладами.

На завершення вихованці садочку дізналися від фахівців Служби порятунку «101» про порядок дій на випадок виявлення вибухонебезпечних або схожих на них предметів.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ