У Рівненській області рятувальники під час ліквідації пожежі в багатоповерхівці евакуювали 7 громадян

У Рівненській області рятувальники під час ліквідації пожежі в багатоповерхівці евакуювали 7 громадян

13.11.15 10:07 0 602
12 листопада о 03:40 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у дев'ятиповерховому житловому будинку по вулиці Костромській, 1, міста Рівне. Вже за декілька хвилин до місця виклику прибули два відділення рятувальників з обласного центру, пожежна автодрабина та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС.

Рятувальниками було встановлено, що в електрощитовій на 6 поверсі житлового будинку горять електрокабелі. Внаслідок загоряння виникло сильне задимлення сходових маршів під'їзду. Щоб не допустити отруєння людей продуктами горіння вогнеборці включившись в апарати для захисту органів дихання, провели евакуацію мешканців верхніх поверхів будинку. Одночасно з цим за допомогою порошкових вогнегасників бійці Держслужби швидко ліквідували загоряння.

Завдяки професійним та оперативним діям рятувальників вдалося швидко та безпечно евакуювати 7 жителів будинку та не допустити розповсюдження полум'я на оселі рівнян. В результаті вдалось не лише звести матеріальні збитки до мінімуму, а й найголовніше – зберегти людські життя.

Наразі причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюється.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ