Питання енергоефективності обговорили у Хмельницькому районі

Питання енергоефективності обговорили у Хмельницькому районі

13.11.15 08:01 0 493
12 листопада відбувся семінар з питань енергоефективності. В заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Зелінський, голова райради Олександр Прокопов, представники органів державної виконавчої влади, представники органів місцевого самоврядування, сільські голови та голови об'єднаних територіальних громад.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Андрій Зелінський відмітив, що свідченням справжнього діалогу між владою та суспільством є розвиток альтернативної енергетики та впровадження енергозберігаючих технологій. Протягом 2013 - 2015 років в районі також впроваджуються заходи енергозбереження. В основному ці заходи впроваджуються в соціальній сфері - в закладах освіти, культури та охорони здоров'я, серед яких: реконструкція систем опалення з заміною котлів опалення на сучасні з високим коефіцієнтом корисної дії, заміна вікон на металопластикові, заміна вхідних дверей та заміна освітлювальних ламп розжарювання на енергоощадні. Також Андрій Леонідович доповів щодо умов та перспектив державної підтримки утеплення житлових будівель в Україні.

Представники районного відділення АБ «УКРГАЗБАНК» Ігнат І.А. та АТ «ОЩАДБАНК» Гранчар Ю.Д. інформували присутніх про успішну практику в питаннях надання кредитів на утеплення будинків, встановлення твердопаливних (негазових) котлів та допоміжного обладнання, про досвід та умови кредитування на вказані цілі для фізичних осіб, ОСББ та ін.

З інформацією про сучасні енергоефективні технології, обладнання та матеріали виступиили регіональні представники компаній «ДАНФОС» Рудой В.О., «ІБОЛЕНА» Закутний О.М., «ХЕНКЕЛЬ» Парадний Р.М. та «ЕПІЦЕНТР» Шмирко С.О.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ